Min historia

Mitt namn är Fanny Hammarström och jag bor i Sankt Sigfrid med min man Gustav och vår dotter Stella. Att arbeta som mäklare i Nybro/Emmaboda har alltid varit en självklarhet för mig. Det är ett område som ligger mig varmt om hjärtat eftersom det är här jag är uppvuxen och bosatt.

Under min studietid, när jag studerade till civilekonom, fick jag chansen att arbeta som mäklarassistent och det var då fick jag upp ögonen för mäklaryrket, jag hade hittat rätt. Inför mitt sista år på civilekonomprogrammet sökte jag in på fastighetsmäklarutbildningen och studerade dubbelt för att sedan kunna registrera mig som fastighetsmäklare. Som mäklare får jag träffa nya, spännande människor hela tiden och det är det som gör detta yrket så roligt. Som registrerad mäklare har jag arbetat på två olika mäklarfirmor vilket har gett mig erfarenheter som jag tar med mig i mitt arbete. Jag har uppmärksammat att det finns mycket som man idag gör riktigt bra, men det finns också saker man kan göra annorlunda.

Min ambition, och det som la grunden för Hemny fastighetsförmedling AB, var att jag ville så mycket mer. En hektisk bransch med snabba beslut. Tänk om; man kunde lägga ner lite mer tid i varje försäljning. Det kan gälla allt från det där sista fixandet inför en fotografering till en extra visning innan kontraktsskrivning. Tänk om; man kunde utöka och vidareutveckla de plattformar vi idag möter kunderna på? Kan det ge bättre exponering till de hem vi förmedlar? Ja. Kan det öka chanserna för de kunder som söker ett nytt hem att faktiskt hitta rätt? Ja. Jag är övertygad om att nyckeln till en lyckad bostadsaffär handlar om att hitta en mäklare som kan se dina behov, som är engagerad och som drivs av utmaningar. Jag är beredd att ge det där lilla extra för att vi, ja Vi som i ett team, ska skapa de absolut bästa förutsättningarna för din bostadsaffär!

Att arbeta som mäklare i Nybro/Emmaboda har alltid varit en självklarhet för mig. Det är ett område som ligger mig varmt om hjärtat eftersom det är här jag är uppvuxen och bosatt.

Fanny Hammarström