Därför ska du sälja med Hemny

Homestyling
Vi bjuder på vårt stylingpaket silver när du säljer med oss. I paket silver ingår styling med inredningsdetaljer så som belysning, textil, blommor och kuddar.
Drönarfoto
Har du ett läge på din bostad som är utöver det vanliga? Låt det bli synligt med hjälp av drönarfoto.
Låna vårt flyttsläp
Säljare och köpare lånar vårt flyttsläp gratis. Även långt efter affären.
Extra engagemang
Genom att anlita Hemny kan du vara säker på att du får det där lilla extra. Vi räds inte för att ringa ett extra samtal eller göra den sista touchen inför fotografering.
Hjälp med deklaration
Säljer du med Hemny hjälper vi till att upprätta kapitalvinstberäkningen som utgör underlag för deklarationen.
Ett hjärta för regionen
Jag säljer hem i den region där jag bor och är uppvuxen. Därför kan jag områdena och jag vet varför det är så bra att bo just här.
Filmpresentation
Varför inte skapa en rörlig presentation av ditt hem med hjälp av en film. Filmpresentation ingår alltid när du säljer med Hemny.
Nöjda kunder
Hemny har 5/5 i omdöme hos Reco. För oss på Hemny är det viktigt att köpare och säljare är nöjda med upplevelsen de haft under försäljningen.

Rekommendationer

Att sälja ett hem

I en föränderlig bransch krävs kontinuerlig utveckling. Att sälja eller köpa ett hem* är en av de största affärerna i livet. Men det är just så mycket mer än bara en affär. Därför är det viktigt att framhäva det som gör just ert hus unikt. Det handlar om att lyckas förmedla den rätta känslan för att nå de spekulanter som är mest intresserade av ert hem. Med hjälp av nya sätt att bearbeta marknaden, hårt arbete och en nypa envishet är min vision att vi tillsammans, ja Vi- som i ett team, ska skapa de absolut bästa förutsättningarna för er bostadsaffär.


*hem – En bostadsaffär är så mycket mer än bara försäljningen av din villa eller bostadsrätt. Det viktigaste vid förmedlingen av ert hem är människorna bakom varje förmedling. Jag vill överträffa era förväntningar och mer därtill.

Ska du sälja? Se mig som din partner genom bostadsaffären snarare än din försäljare.

Ska du köpa? Nyttja min kunskap och ta hjälp av mig att hitta drömhemmet.


Kontakta mig

fanny@hemny.se
0763448472

Få 8 tips som kan öka värdet på ditt hem

Fyll i din mail för att ta del av tipsen och eventuella utskick.